Op  vrijdag 3 november 2017 organiseert  het Augustijns centrum de Boskapel, van 19.00u – 21.00u, voor de vijfde keer de belevingstocht  ‘Om Alle Zielen’.  Deze tocht biedt de mogelijkheid om op diverse manieren dierbaren die overleden zijn te herinneren en te gedenken. Het is een persoonlijke en tegelijkertijd gezamenlijke belevingstocht langs symboliek en rituelen.

BELEVINGSTOCHT ‘OM ALLE ZIELEN’ – herinneren – gedenken – delen – toevertrouwen

Het thema dit jaar is ‘Wat Beweegt Mij?’ Er is onder andere gelegenheid voor het schrijven van eigen woorden van herinnering, het luisteren naar liedjes en muziek en het maken van een gebedsvlaggetje met jouw eigen betekenis.  Je geeft vorm aan jouw eigen rouw tijdens deze belevingstocht waarbij je je tegelijkertijd bewust wordt waar je zelf staat in het leven.

Eigen spirituele en levensbeschouwelijke invulling

Los van religieuze en spirituele tradities wordt deze mogelijkheid, voor jong en oud, om dierbare overledenen te herdenken geboden. En een eigen spirituele en levensbeschouwelijke invulling te ervaren.  Hiermee sluit de Boskapel aan bij de groeiende behoefte om in stilte en op een persoonlijke manier verbonden te zijn met het onbekende en mystieke. Er is een korte openings- en slotceremonie waaraan vrijblijvend deelgenomen kan worden.  Je kunt gaan en komen wanneer je wilt.

Iedereen is van harte welkom. Bekijk hieronder een video-impressie

Wanneer, waar, toegang

Datum: vrijdag 3 november 2017
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Augustijns centrum De Boskapel, Graafseweg 276,  Nijmegen
Entree: € 10,00/ CJP geldig/ Kinderen gratis

Meer informatie lees je online via:

www.boskapel.nl/om-alle-zielen

https://www.facebook.com/OmAlleZielen/