Vanaf 3 mei organiseert de afdeling Nijmegen en omgeving van het Humanistisch Verbond in Nijmegen een Introductiecursus humanisme. In vier interactieve avonden kunt u kennis maken met de rijkdom van het humanisme.

Rijke humanistische traditie

Hoe sta ik in de wereld? Hoe maak ik mijn keuzes? Hoe ziet mijn ideale leven eruit? Als deze vragen u bezighouden, stap dan in de rijke humanistische traditie. Deze vragen houden de mens immers al eeuwen lang bezig. Van Socrates tot Foucault, allemaal  hebben zij naar antwoorden gezocht. Door hiervan kennis te nemen en er met elkaar over te praten, vindt u uw eigen antwoorden. Door inleidingen, presentaties, filmpjes en teksten komt onder begeleiding van docent Roland Gerritsen de humanistische traditie tot leven.

Wanneer, kosten, aanmelden

Data en tijd: De cursus wordt gegeven op woensdagavonden van 19:30 – 22:00 uur op woensdag 3, 17, 24 en 31 mei 2017. Voorkennis is niet vereist.

Kosten: De cursusprijs (inclusief reader) is voor HV leden € 70 en voor niet-leden € 120. Lage inkomens en studenten € 60 en bij lid HV € 35

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursusondersteuner, via cursus@humanistischverbond.nl  of via www.cursushumanisme.nu

Aanmelden graag voor 19 april via www.cursushumanisme.nu

Locatie: Cafe Groenewoud, ruimte La Caléche (voormalig koetshuis), Groesbeekseweg 227