Drie workshops over compassie en zingeving

In het Huis van Compassie  worden vanaf april drie workshops rondom compassie en zingeving aangeboden. De eerste workshop is op 10 april!

Zingeving en compassie zijn twee essenti√ęle elementen in ons dagelijks leven. In deze serie workshops wordt steeds een element gekozen dat als een brug staat tussen compassie en zingeving. In de eerste workshop staan jouw persoonlijke waarden centraal.

Persoonlijke waarden

Persoonlijke waarden zijn als richtingaanwijzers. Als je weet wat jouw persoonlijke waarden zijn dan is het makkelijker om richting te bepalen en een eerste stap te zetten bij het maken van keuzes. Persoonlijke waarden kunnen de verbinding tussen jou en een ander versterken, want je kunt de diepere motivatie van jezelf en de ander beter begrijpen. Na een korte introductie gaan we op zoek naar jouw persoonlijke waarden. Vervolgens kijken we hoe deze waarden jou motiveert en wat de valkuil en de uitdaging ervan zijn.

Je gaat naar huis met een eigen waardenkompas!

Wie, wanneer, waar, kosten, aanmelden?

Door wie: Madelinde Krantz (Geestelijk verzorger, trainer en coach, staflid bij het COIL en NIM, oprichtster van Arnhem city for Compassion)
Tijd en plaats: 20.00-21:30 uur
Locatie: Huis van Compassie, Groenestraat 170, Nijmegen
Data: 10 april, 1 mei en 12 juni.
Kosten: 10,- per bijeenkomst (of naar draagkracht).
Aanmelden bij: post@huisvancompassienijmegen.nl

Er is plaats voor max. 14 mensen. Geld is ter plekke te voldoen. Nadere info bij Pieter Poels, 024-3228480.